De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd

 

           Wij zijn een Professionele leverancier van het Ruwe Steroid Anabole het Hormoonpoeder van 99%, Pre gebeëindigde injectieoliën, Mondelinge oliën, SARMS en Peptides.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Certificaat
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Uw verpakking is het beste! Als u niet het kunt doen kan niemand. U bent van nu af aan mijn unieke leverancier!

—— John van Australië

Ik heb de 5kg-Test E en 1kg Tren vandaag ontvangen. Een vrij snelle levering en een discrete verzendingsmethode. Dank voor uw heden bij Dank die dag geven.

—— Maximum van de V.S.

Verbazende baan! Dank u bro! Mijn cliënten zijn tevreden allen met uw steroïden en Sarms, zal ik houdend van u de hele tijd kopen.

—— Jason M van Canada

Het prachtige pakket en de grote dienst kregen mijn producten in 3 dagen in zulk een interessante methode….

—— Andy Sereika van Australië

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

1 2 3 4 5
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD
Fabriek Fabriek productielijn productielijn Afdeling Marketing

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : LSW
Aantal werknemers : 200~210
Jaarlijkse omzet : 40000000-50000000
Opgericht Jaar : 1999
Export pct : 70% - 80%

De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd in 1999 wordt gevestigd, is nationaal hoog-en een onderneming nieuw-technologie gespecialiseerd in het onderzoek, de ontwikkeling, de productie en de handel van Steroid hormoon APIs en tussenpersonen die.

 

Het is een belangrijke leverancier van geneesmiddel & zijn tussenpersonenproducten expecially voor Testosteronreeks, Trenbolone-reeks en enz. van geneesmiddel & zijn tussenpersonenproducten expecially voor Testosteronreeks, Trenbolone-reeks en enz.

 

Het bedrijf investeert grote fonds en hersenen aan R&D-afdeling aan de chemische, biochemische, farmaceutische & zijn tussenpersonenproducten van de onderzoekboete die de vraag van de markt passen. Het onderzoeksteam op hoog niveau, de geavanceerde apparaten en de goede wetenschappelijke atmosfeer verzekeren de kwaliteit van O&O. Alle producten in installatie zijn het fruit van R&D-afdeling. Onze producten bereiken de geavanceerde norm van binnenlandse markt, veel waarvan de internationale norm bereiken.

 

Zijn kapitaal beweert is boven 100 miljoen RMB. Volgens de GMP norm, heeft het bedrijf 10000 m2-installatie uitrustte het geavanceerde materiaal gebouwd. De fabriek heeft een volledig systeem van Q.A. & van Q.C. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001 gekregen. Wij hebben het gezag van de de farmaceutische uitvoer en invoer, fijne chemisch, biochemisch, & worden zijn die tussenpersonen door het bedrijf worden verdeeld verkocht zowel in de binnenlandse als internationale markt en door onze cliënten hoogst geadviseerd. om de markt te ontwikkelen verder, zijn wij enthousiast met manufactory en de handelsmaatschappij rond de bol samenwerken om een bloeiende toekomst te maken.

 

Wij bepleiten een ondernemingsidee dat de " mensen eerst, lood in de ontwikkeling die van wetenschap en technologie, de maatschappij dienen“, bij het nemen van de weg die " verbindingswetenschap en technologie als huwelijk „, basis op hoog-standaard, nieuwe technologe, hoogte - kwaliteit aandringen. wij hebben één partij het high-tech talent die de chemische industrie leiden, produceren, ontwikkelen, allerlei de rekening van het professionele en technische personeel voor 30% van het totale aantal bedrijf zijn zich, toegewijd zijn aan onderzoek, ontwikkeling, productie van het nieuwe high-tech product, introduceren de producten vernieuwden constant aan de markt. wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van ISO9001 gekregen.

 

Met de sterke technische kracht, het perfecte kwaliteitsbeheersysteem en de uitstekende collectieve reputatie, hebben wij het geloof in binnen- en buitenland van klanten. Onze producten bereiken internationaal geavanceerd niveau in kwaliteit, etc. worden verkocht aan de V.S., Australië, Duitsland, het UK, Frankrijk, Canada, Brazilië, Thailand.
Gebaseerd op de bedrijfsfilosofie „eerlijkheid, pragmatisme, innovatie en ontwikkeling“, ontwikkelen wij ons wederzijds met onze klanten, krijgen de winst-winsten.

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Miss. Amy

Fax: 86--27-88218017

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)