De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd

 

           Wij zijn een Professionele leverancier van het Ruwe Steroid Anabole het Hormoonpoeder van 99%, Pre gebeëindigde injectieoliën, Mondelinge oliën, SARMS en Peptides.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenSARMssteroïden

Andarinesarms de Selectieve Androgen Steroïden van de Receptor Scherpe Cyclus voor Scherp Gewicht

Certificaat
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Uw verpakking is het beste! Als u niet het kunt doen kan niemand. U bent van nu af aan mijn unieke leverancier!

—— John van Australië

Ik heb de 5kg-Test E en 1kg Tren vandaag ontvangen. Een vrij snelle levering en een discrete verzendingsmethode. Dank voor uw heden bij Dank die dag geven.

—— Maximum van de V.S.

Verbazende baan! Dank u bro! Mijn cliënten zijn tevreden allen met uw steroïden en Sarms, zal ik houdend van u de hele tijd kopen.

—— Jason M van Canada

Het prachtige pakket en de grote dienst kregen mijn producten in 3 dagen in zulk een interessante methode….

—— Andy Sereika van Australië

Ik ben online Chatten Nu

Andarinesarms de Selectieve Androgen Steroïden van de Receptor Scherpe Cyclus voor Scherp Gewicht

China Andarinesarms de Selectieve Androgen Steroïden van de Receptor Scherpe Cyclus voor Scherp Gewicht leverancier
Andarinesarms de Selectieve Androgen Steroïden van de Receptor Scherpe Cyclus voor Scherp Gewicht leverancier Andarinesarms de Selectieve Androgen Steroïden van de Receptor Scherpe Cyclus voor Scherp Gewicht leverancier Andarinesarms de Selectieve Androgen Steroïden van de Receptor Scherpe Cyclus voor Scherp Gewicht leverancier

Grote Afbeelding :  Andarinesarms de Selectieve Androgen Steroïden van de Receptor Scherpe Cyclus voor Scherp Gewicht

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LSW
Certificering: IS09001,GMP,USP
Modelnummer: 401900-40-1

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Vermomd pakket of zonodig
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: 100kg per week
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
CAS: 401900-40-1 Verschijning: licht geel poeder
MF:: C19H18F3N3O6 Mw:: 441.36
Mp:: 70-74oC Opslagtemperaturen:: Koelkast
Gebruik 1: Het verliezen Bodyfat Gebruik 2: Spieraanwinst
Hoog licht:

Selective Androgen Receptor Modulators

,

Sarms Bodybuilding

Andarinesarms de Selectieve Androgen Steroïden van de Receptor Scherpe Cyclus voor Scherp Gewicht

 

Andarine is mondeling actieve gedeeltelijke agonist voor androgen receptoren. Het is minder machtig in zowel anabole als androgene gevolgen dan andere SARMs. In een dierlijk model van goedaardige prostaathypertrofie, werd andarine getoond om prostate gewicht met gelijkaardige doeltreffendheid tot finasteride, maar zonder het veroorzaken van enige vermindering van spiermassa of anti-androgene bijwerkingen te verminderen. Dit stelt voor dat het band van dihydrotestosterone aan zijn receptordoelstellingen in de prostaat kan concurrerend blokkeren, maar zijn gedeeltelijke agonist gevolgen bij androgen receptoren verhinderen de bijwerkingen verbonden aan de anti-androgene die drugs traditioneel voor behandeling van BPH worden gebruikt.

 

1. Snelle Details:

 

Productnaam: Andarine
Synoniem: S-4, GTx-007; S4
CAS: 401900-40-1
MF: C19H18F3N3O6
Mw: 441.36
Verschijning: Licht geel poeder
Productcategorieën: APIs; Aminen; Aromaten; Chiral
Reagentia: Tussenpersonen; SARMS; Inhibitors
Mol-Dossier: 401900-40-1.mol
MP: 70-74oC
Dichtheid: 1.47

 

2. Wat is s-4?

Als onderzoekchemisch product dat, behoren s-4 tot een klasse van chemische producten als SARMS of selectieve androgen receptormodulators worden bekend. Als typische androgens, binden SARMS aan de androgen receptor nochtans leiden SARMS tot selectieve anabole activiteit.


Vergeleken bij testosteron en andere anabole steroïden en prohormonen, is het voordeel van SARMS zoals s-4 dat zij geen androgene activiteit in niet-skeletachtig-spierweefsels hebben.


S4 werd ontworpen voor behandeling van voorwaarden zoals spier het verspillen, osteoporose en goedaardige prostaathypertrofie, gebruikend niet steroidal androgen antagonistenbicalutamide als loodverbinding.
Als mondeling actieve gedeeltelijke agonist voor androgen receptoren, zijn s-4 efficiënt in niet alleen eigenlijk het handhaven van magere lichaamsmassa maar het verhogen van het.

Andarine (GTx-007, s-4) is een onderzoeks selectieve die androgen receptormodulator (SARM) door GTX, N.v. voor behandeling van voorwaarden zoals spier die, osteoporose en goedaardige prostaathypertrofie, [1] verspilt niet steroidal androgen antagonistenbicalutamide wordt ontwikkeld die gebruikt als loodverbinding.

 

3. Hoe werkt het?

De selectieve androgen receptormodulators (SARMS) binden aan de androgen receptor en tonen osteo (been) en myo (spier) anabole activiteit aan.


De band en de activering van de Androgen receptor veranderen de uitdrukking van genen en verhogen eiwitsynthese die uiteindelijk spier bouwt.


SARMS zoals S4 kan de spiergroei als steroïden op dezelfde manier veroorzaken, nochtans in tegenstelling tot testosteron en andere anabole steroïden, veroorzaken SARMS (als nonsteroidal agenten) niet het de groeieffect op voorstanderklier en andere secundaire geslachtsorganen.


SARMS niet alleen vertegenwoordigen een nieuwe potentiële behandelingsoptie voor een breed spectrum van voorwaarden zoals spier die ziekten (van van de leeftijd afhankelijk verspilt aan AIDS of op kanker betrekking hebbend), maar zij hebben ook immens potentieel voor de spierbouw voor Bodybuilders, geschiktheid en atleten.


S-4 bindt in het bijzonder aan de androgen receptor in spier en been aan een derde van de affiniteit van Testosteron.

 

4. Gebruik van S4:

Het verliezen Bodyfat (het Snijden)

 

Het snijden is het milieu waar s-4 echt glanzen.


Bepaalde steroïden worden beschouwd „als het snijden“ steroïden zoals Winstrol en Anavar. Deze steroïden bieden teveel in grote aanwinsten in spiermassa niet maar aan zijn zeer efficiënt in uit het leunen van het lichaam. SARM s-4 heeft zeer gelijkaardige eigenschappen.


De aanwezigheid van androgen receptoren in menselijke preadipocytes en adipocytes stelt voor dat androgens, door regelgeving van hun eigen receptoren, tot de controle van vetweefselontwikkeling kunnen bijdragen. Aangezien s-4 deze bindende affiniteit aan AR tonen, toont het de gelijkaardige vette het branden gevolgen aan. S-4 toont ook een daling van LPL (lipoprotein lipase) die een enzym is dat lipideaccumulatie veroorzaakt.


S-4 past ook in een scherp protocol voor de gezamenlijke vermindering van lichaamsvet met onderhoud van spiermassa in een hypocaloric milieu.

 

Één van de meest ontmoedigende resultaten van knipsel is de verlies hard verdiend spiermassa. De daling in metabolische tarief en hormoonniveaus (T3, IGF, Testosteron enz.) met het gebrek aan calorieën is een perfect katabool milieu voor verlies van spierweefsel.


Aangezien S4 zowel anabole als androgene gevolgen in spierweefsel heeft, zal het niet alleen met vet verlies helpen, maar handhaaft en verhoogt zelfs spiermassa wanneer het snijden.

 

S-4 oorzaken stijgt in vascularity en bevorderen zeer aardig, „kwaliteit“, harde blik aan de gebruikersspieren, met weinig of geen waterbehoud.

 
Op deze wijze kunnen s-4 bij Winstrol, zonder het ruwe haarverlies of de extreme nadelige gevolgen op cholesterol worden vergeleken.


Ook kunnen andere populaire die steroïden/Prohormones voor knipsel zoals winstrol wordt gebruikt of epistane een opmerkelijk effect hebben bij het uitdrogen van de verbindingen. S-4 lijden niet aan dergelijke gevolgen zodat kan de atleet nog zwaar opheffen te handhaven/verhoogt spiermassa en sterkte.

 

Een ander voordeel s-4 aanbiedingen voor knipsel is dat het niet de pijnlijke pompen verbonden aan andere populaire steroïden/Prohormones geeft. Rug en kalfs de pompen zijn bijzonder schadelijk voor knipsel aangezien het de capaciteit beperkt om cardio uit te voeren.

5. Dosis:

Een het doseren protocol van 50-75mg 4-8 weken zal goede recompgevolgen geven.


Het dieet moet ook aan waar worden geoptimaliseerd de calorieën net boven onderhoud dat met minstens 30% zijn uit magere bronnen van proteïne komt het beste recompeffect te krijgen.


Natuurlijk, zouden de recompgevolgen kunnen zijn grotere indien nog gestapeld of meer gecombineerd met een anabolicSARM zoals Ostarine.

S-4 doserend voor knipsel:


Een 50mg-het doseren protocol 6-8 weken is ideaal voor scherpe doeleinden voor de meerderheid van gebruikers.
Nochtans gepast aan visie houden van de bijwerkingen, als het runnen van bij deze dosissen wat 5 op 2 te volgen van protocol waar S4 5 die dagen gebruikt wordt door een 2 dagonderbreking worden gevolgd (dan wordt deze cyclus herhaald).

 

Andarinesarms de Selectieve Androgen Steroïden van de Receptor Scherpe Cyclus voor Scherp Gewicht

 

6. Verwante Producten die wij hebben aangeboden:

 

Naam CAS NR. Gebruik
AICAR 2627-69-2 handelingen door nucleosidepools, beduidend stijgende niveaus van adenosine tijdens periodes van ATP analyse in te gaan
MK2866 841205-47-8 medisch voorschrift voor preventie van cachexie, atrophy, en sarcopenia en voor Hormoon of Testoserone-Vervangingstherapie.
Mk-677 15972-10-0 Een de groeihormoon secretagogue, behandeling van zwaarlijvigheid, een veelbelovende therapie voor de behandeling van broosheid in de bejaarden
Lgd-4033 1165910-22-4 farmacologisch profiel gelijkend op dat van enobosarm, Ostarine, mk-2866
GW1516 317318-70-0 Voor zwaarlijvigheid, diabetes, dyslipidemia en hart- en vaatziekte
Andarine (S4) 401900-40-0 gedeeltelijke agonist, voorgenomen hoofdzakelijk voor behandeling van goedaardige prostaathypertrofie
SR9009 1379686-30-2 in ontwikkeling bij The Scripps Research Institute (TSRI), verhoogt het niveau van metabolische activiteit in skeletachtige spieren van muizen
RAD140 1182367-47-0 Nieuwe generatie voor het bereiken van massa en snijkanten
YK11 431579-34-9 YK11: een inhibitor van SARM en van myostatin in

 

7. Onze Adwantage:

 

Hoog - kwaliteit met concurrerende prijs:
1) Norm: Ondernemingsnorm
2) Al Zuiverheid: >=99%
3) Wij zijn fabrikant en kunnen hoogte - kwaliteitsproducten van fabrieksprijs voorzien.

 

Snelle en veilige levering
1) Het pakket kan in 24 uren na betaling worden gestuurd. Het volgen beschikbaar aantal
2) Beveilig en discrete verzending. Diverse vervoersmethodes voor uw keus.
3) Het tarief van de douanepas: >=99%
4) Wij hebben onze eigen agent/remailer/verdeler die ons kan helpen onze zeer snel en veilige producten verschepen, en wij hebben daar voorraad binnen voor het overbrengen.

 

Wij hebben over de hele wereld cliënten.
1) De professionele dienst en de rijke ervaring maken klanten bij gemak voelen, ontmoeten de adequate voorraad en de snelle levering hun wens.
2) De markt koppelt terug en de goederen terugkoppelen zullen worden gewaardeerd, is de samenkomende eis van klanten onze verantwoordelijkheid.
3) Hoog - de kwaliteit, concurrerende prijs, snelle levering, de prima dienst bereikt het vertrouwen en het lof van de klanten.

 

Iedereen spreekt de gelijkaardige woorden, wat ik wil zeggen is: Geef me enkel een kans, hebben enkel een poging op me, misschien zult u een verrassing van me krijgen!

Skype: Fiona9211 Whatsapp: +8618872220819 E-mail: scll13@yccreate.com

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Amy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)