De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd

 

           Wij zijn een Professionele leverancier van het Ruwe Steroid Anabole het Hormoonpoeder van 99%, Pre gebeëindigde injectieoliën, Mondelinge oliën, SARMS en Peptides.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenandrogene anabole steroïden

CAS 10418-03-8 Androgene Anabole Steroïden voor Spieraanwinst, het Poeder van Winstrol Winny Stanozolol

Certificaat
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Uw verpakking is het beste! Als u niet het kunt doen kan niemand. U bent van nu af aan mijn unieke leverancier!

—— John van Australië

Ik heb de 5kg-Test E en 1kg Tren vandaag ontvangen. Een vrij snelle levering en een discrete verzendingsmethode. Dank voor uw heden bij Dank die dag geven.

—— Maximum van de V.S.

Verbazende baan! Dank u bro! Mijn cliënten zijn tevreden allen met uw steroïden en Sarms, zal ik houdend van u de hele tijd kopen.

—— Jason M van Canada

Het prachtige pakket en de grote dienst kregen mijn producten in 3 dagen in zulk een interessante methode….

—— Andy Sereika van Australië

Ik ben online Chatten Nu

CAS 10418-03-8 Androgene Anabole Steroïden voor Spieraanwinst, het Poeder van Winstrol Winny Stanozolol

China CAS 10418-03-8 Androgene Anabole Steroïden voor Spieraanwinst, het Poeder van Winstrol Winny Stanozolol leverancier
CAS 10418-03-8 Androgene Anabole Steroïden voor Spieraanwinst, het Poeder van Winstrol Winny Stanozolol leverancier CAS 10418-03-8 Androgene Anabole Steroïden voor Spieraanwinst, het Poeder van Winstrol Winny Stanozolol leverancier

Grote Afbeelding :  CAS 10418-03-8 Androgene Anabole Steroïden voor Spieraanwinst, het Poeder van Winstrol Winny Stanozolol

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LSW
Certificering: SGS,BV,ISO,KOSHER
Modelnummer: 10418-03-8

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Foliezak, vermomd discreet pakket of volgens klantenbehoeften.
Levertijd: Binnen 12 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, , MoneyGram, Bitcoin, Paypal
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Alias: Stanozolol; Anabol; Androstanazol; Androstanazole; Estazol; Stanazolol; Stromba; Strombaject; Tevabo Effectieve dosis (Mensen): (mondelinge) (injecteerbare) 25-50mgs/day, 50mg elke andere dag aan dagelijks
Effectieve dosis (Vrouwen): (mondelinge) 5-10mgs/day, (injecteerbare) 20mg om de 4 dagen CAS: 10418-03-8
Gebruik: Anabole steroïden. Androgen. Gereguleerde stof. Opslag: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.
Hoog licht:

anabolic androgenic steroids

,

anabolic androgen steroids

CAS 10418-03-8 Androgene Anabole Steroïden voor Spieraanwinst, het Poeder van Winstrol Winny Stanozolol
 

Wat is stanozolol?


Stanozolol is kunstmatige steroid, gelijkaardig natuurlijk aan a - het voorkomen steroid testosteron.

Stanozolol wordt gebruikt in de behandeling van erfelijke angioedema, die episoden van het zwellen van het gezicht, de uitersten, de genitaliën, de darmmuur, en de keel veroorzaakt. Stanozolol kan de frequentie en de strengheid van deze aanvallen verminderen.

Stanozolol kan ook voor doeleinden buiten hier vermeld die worden gebruikt.

 

Beschrijving:

 

Winstrol is anabole androgene steroïden, zijn er zeer weinig anabole steroïden zo populair zoals Stanozolol. Het Stanozolol-hormoon is één van de weinig anabole steroïden het meest heeft vernomen; zelfs hebben zij die nooit met steroïden hebben aangevuld of aan de anti-steroid kant van de omheining geweest deze naam een tijd of twee gehoord. het is één van de weinig anabole steroïden die in vele prestatiescirkels als zuivere scherpe steroïden wordt bekeken, en enkel over iedereen houdt van het idee van mager en gescheurd het zijn.

Van mannen aan vrouwen, prestatiesatleten, lichaamsbouwconcurrenten, of eenvoudig de dagelijkse gymnastiekrat, heeft het Stanozolol-hormoon iets voor iedereen. Beschikbaar in zowel een injecteerbare oplossing als mondeling lusje, is de vraag naar deze steroïden hoog, en de levering is door het dak. Perfectioneer voor scherpe cycli evenals verbeterend sterkte en de atletische prestaties, het Stanozolol-hormoon zijn bekendst door zijn populairste handelsnaam Winstrol.

Winstrol heeft wezenlijke fibrinolytic eigenschappen, en efficiënt in de behandeling van urticaria, het fenomeen van Raynaud geweest, heeft Stanozolol ook behandelingen van osteonecrosis in gevallen bestand tegen al andere therapie uitgevoerd. Stanozolol is gebruikt met succes in behandeling van AIDS verspillend syndroom. Winstrol is ook nuttig in behandeling van erfelijke angioedema. Het is enigszins hepatotoxic, maar minder dan zo veel andere mondelinge anabole steroïden. Het beïnvloedt sommige immunologische processen. Het is technisch geclassificeerd als anabole die steroïden, worden getoond om een lichtjes grotere tendens voor de spiergroei tentoon te stellen dan androgene activiteit in vroege studies.

 

Productspecificatie:

 

Stanozolol, Winstrol
CAS: 10418-03-8
Alias: Winny, Anabol; Estazol; Stromba; Winstrol
[17beta-Hydroxy-17-methyl-5alpha-androstano [3,2-c] pyrazole]

Molecuulgewicht: 344.5392
Moleculaire Formule: C22H36N2O
EINECS: 233-894-8

Chemisch Eigenschappen Wit Vast lichaam
Gebruiksandrogen anabole steroïden
Gebruiks Anabole steroïden. Androgen. Gereguleerde stof.

Smeltpunt: N/A
Versiedatum: 1962
Effectieve dosis (mensen): (mondelinge) 25-50mgs/day, (injecteerbare) 50mg elke andere dag aan dagelijks
Effectieve dosis (vrouwen): (mondelinge) 5-10mgs/day, (injecteerbare) 20mg om de 4 dagen
Het actieve Leven: (mondelinge) 8 (injecteerbare) uren, lichtjes minder dan 24 uren
Opsporingstijd: (mondelinge) 3 weken, (injecteerbare) 9 weken
Anabole/Androgene Verhouding: 320:30

Opslag: De opslag bij 8℃-20℃, beschermt tegen vochtigheid en licht.

 

2D Structuur:

CAS 10418-03-8 Androgene Anabole Steroïden voor Spieraanwinst, het Poeder van Winstrol Winny Stanozolol

 

 

Analyse: 99.5%

COA:


Testpunten

Analysenorm

Resultaten

Identificatie

IRL:

Is in overeenstemming

UR:

Specifieke Omwenteling

+34~ +40°

+36.2°

Verlies bij het Drogen

≤1%

0,6%

Andere Steroïden

≤2% (TLC)

Is in overeenstemming

Organische Vluchtige Impuritie

≤2500PPM

1000PPM

Analyse

98.0~100.5%

99.58%

Conclusie

De specificatie is met USP32-norm in overeenstemming.

 

Toepassing:

 

Stanozolol – eurysynusic anabole steroïden, behandelen dihydrotestosteronederivaten, de antagonist van progesterone. Het wordt gewoonlijk gebruikt voor bescherming tegen progestagenny actie van Nandrolonums.

 

Vroeger, toen de geneeskunde zeer eurysynusic was en overal werd gebruikt, werd het geopenbaard bij de beroemde agenten, de bodybuilders en de atleten. Het middel, ondanks waarschijnlijkheid van ontwikkeling van een virilism, werd gebruikt door vrouwen voor verwezenlijking van een hulp van de belangrijkste groepen spieren. In vergelijking met testosteron, is de chemische verbinding tweemaal actiever als anabole agent en op een derde minder actief op de androgene eigenschappen.

 

Gevolgen van Winstrol:


Hoewel gebruikt om mager weefsel te verhelpen die, is Winstrol niet verspillen wat wij het ophopen steroïden zouden roepen. U zult zelden deze steroïden in een massa buiten het seizoen bereikend stapel vinden. Nochtans, zou het in een inspanning kunnen worden gebruikt om de activiteit van de andere steroïden te verbeteren die wegens de sterke SHBG-vermindering worden gebruikt het zal verstrekken maar dit wordt over het algemeen niet geadviseerd. Wanneer wij in de bijwerkingen van Winstrol duiken, zullen wij vinden het zeer hepatotoxic is en het gebruik tot wanneer zou moeten worden beperkt het het waardevolst is. Voor de mannelijke atleet, zal dit niet tijdens de het ophopen fase zijn.

Wanneer het over ophopen het buiten het seizoen komt, konden wij meer van een uitzondering met vrouwelijk gebruik maken. De wijfjes zijn veel gevoeliger voor de steroïden en de korte uitbarstingsplannen zouden tijdens deze fase zeer voordelig kunnen zijn. Maar opnieuw, zijn er waarschijnlijk betere opties.

De gevolgen van Winstrol zijn ongetwijfeld het meest gunstig om prestatiesverhoging van een atletische aard te leiden. Wij spreken over functionele concurrerende atleten, niet bodybuilders of lichaamsbouwatleten. Deze steroïden hebben de capaciteit sterkte zeer om te verhogen en dit kan in zowel macht als snelheid vertalen. Verder, zal het dit verwezenlijken zonder heel wat extra gewicht toe te voegen dat wat afhankelijk van de sport kon belemmeren, evenals ongewenste aandacht veroorzaken van het los krijgen van ogen. Er zijn zij geweest die hebben gezegd Winstrol niet goed voor concurrerende atleten is, vooral die atleten in explosieve sporten toe te schrijven aan het potentiële verzwakken van de pezen maar dit is min of meer de anecdotische hysterie van de berichtraad die deze eis steunt. In feite, hebben vele studies getoond het een positieve invloed kan hebben bij het versterken van pezen en wij reeds weten het voor de beenderen goed is. Als niet, zou het gebruikt worden om geen osteoporose te behandelen.

Er zijn ook sommigen wie van gezamenlijke pijn wanneer het gebruiken van Winstrol klagen. Als steroïden die niet aromatiseren zal er geen waterbehoud zijn maar het „droge gevoel“ kan niet zijn wat velen denken het is. De meesten wie de steroïden gebruiken zullen lichaamsbouwatleten of gymnastiekratten tijdens een scherpe fase zijn. Zij zullen het ook typisch in een plan laat in het dieet toevoegen zodra zij reeds mager zijn. Typisch, wanneer u zeer mager wordt, maakt de bodybuilding helling, dit de verbindingen een weinig ongemakkelijk. Met of zonder Winstrol kon dit ongemak potentieel bestaan. Zoals voor proatleten die bijna elke laatste steroïden ter beschikking hebben, herinner me, als Winstrol niet efficiënt in concurrerende sporten was zodat zouden vele atleten niet tot het een primaire en favoriete keus maken. In feite, is combo van Winstrol met lage dosissen Nandrolone een zeer gemeenschappelijke stapel onder vele atleten, en deze stapel zal zeer om het even welk potentieel gezamenlijk ongemak elimineren indien het bestaat.

Voorbij atletiek, zullen de gymnastiekrat of de bodybuilding gevolgen van Winstrol het best getoond worden zodra u reeds enigszins mager bent. De steroïden zullen helpen een drogere, hardere blik veroorzaken maar slechts als u vrij mager bent. Het zal ook in mager weefselbehoud maar niet aan een zeer sterke graad helpen dat in zulk een fase vaak nodig is. Men adviseert typisch dat Winstrol slechts in deze hoedanigheid als secundaire steroïden, niet een basis of grondsteroïden wordt gebruikt.

Zowel kunnen de mannen als de vrouwen zeer van Winstrol tijdens de scherpe fase profiteren. Terwijl het niet beste magere weefselpreserver zal zijn, melden velen het handhaven van meer van hun sterkte die vaak wanneer het op dieet zijn wordt verloren wanneer Winstrol in spel is. Vascularity zou ook moeten meer uitgesproken worden en globaal zou het individu van een algemene verhoging in definitie moeten genieten.

 

Stanozolol bijwerkingen:


In zeldzame gevallen, ernstige en zelfs fatale gevallen van lever hebben de problemen zich tijdens behandeling met stanozolol ontwikkeld. Contacteer onmiddellijk uw arts als u buikpijn, lichte krukken, donkere gekleurde urine, ongebruikelijke moeheid, misselijkheid of het braken, of het vergelen van de huid of de ogen ervaart. Dit kunnen vroege tekens van leverproblemen zijn.

Als u om het even welke volgende ernstige bijwerkingen ervaart, contacteer onmiddellijk uw arts of streef noodsituatie naar medische aandacht:

een allergische reactie (moeilijkheid ademhaling; het sluiten van de keel; het zwellen van de lippen, de tong, of het gezicht; of bijenkorven);
het zwellen van de armen of de benen (vooral enkels);
frequente of blijvende bouw, of borsttederheid of uitbreiding (mannelijke patiënten); of
stemveranderingen (heesheid, verdieping), haarverlies, de gezichtshaargroei, clitoral uitbreiding, of menstruele onregelmatigheden (vrouwelijke patiënten).
Andere minder ernstige bijwerkingen kunnen ook voorkomen. Bespreking aan uw arts als u ervaart

nieuwe of verergerende acne;
moeilijkheidsslaap;
hoofdpijn; of
veranderingen in seksuele wens.
De bijwerkingen buiten hier vermeld die kunnen ook voorkomen. Bespreking aan uw arts over om het even welke bijwerking die ongebruikelijk schijnt of die vooral lastig is.

 

Kokrecepten:
 

Hoe te om Winstrol-Opschorting @ 100mg/mL X 20mL in WATER die GEEN PIN met behulp van en GEEN het verpletteren te maken tijdens het filtreren! -

- poeder X van 2 gramstanozolol 0,75 verplaatsingsvolume = 1.5mL
- 24% BB = 4.8mL
- 3% BEDELAARS = 0.6mL
- 3% Polysorbate 80 = 0.6mL
- GEDISTILLEERD Water (SLECHTS gebruik Gedistilleerd Water!) 12.5mL

 

Professionele Vervaardiging: Wij zijn echt en legit wordt de farmaceutische fabrikant, alle producten geproduceerd in GMP de omstandigheden volgens Standaardverrichtingsprocedure (SOP), niet van kleine ondergrondse laboratoria of zwarte markten, zodat is de kwaliteit gewaarborgd.

Contactlisa: Whatsapp +86-18872220806 E-mail: bulkraws@chembj.com

 

QC/Technical Steun


De fabriek heeft volledig Q.A. & Q.C. System. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van SGS om als gecontroleerde leverancier ertoe gebracht te zijn.

Wij hebben ons in deze lijn vele jaren gespecialiseerd en de kwaliteit kan zeker worden gewaarborgd. Om het even welke testorde zal worden ingestemd met.

Van productie aan de fabriekstest aan de laboratoriumtest, zullen wij de producten zijn bij grote kwaliteit ervoor zorgen, zullen testen elke partijproducten voor 3 testend. Al productenzuiverheid is zuiver.

 

Concurrentievoordelen:
Rijke ervaring
Wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, onze farmaceutische die grondstoffen overzee worden uitgevoerd, naar Europa, Afrika, Azië, Amerika en ander land, en wij hebben zeer goed terugkoppelen van onze klanten, en Gevestigde lange vriendschappelijke relaties van samenwerking.
Grote kwaliteit, zuiverheid en gunstig.
De goede kwaliteit is één van ons geheim succes, welkome orde de steekproeven.
Veiligste en snelste levering
Wij hebben Adequate voorraad, en kunnen geschikt binnen 12 uren wanneer de betaling ontvang. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd.
Wij hebben speciale manier konden 100g aan 20tons-producten verschepen een tijd. Wij bieden smeltend poeder in de vloeibare dienst aan. En verscheep de vloeistof in speciale flessen.
De goede naverkoopdienst
Vertel de pakketupdate zo vlug mogelijk, en zal beste proberen oplossen toen de klant diverse problemen ontmoette!
Alles is voor klanten
Onze producten en diensten zullen zich op de grootste klantenvraag concentreren, houden wij het grootste enthousiasme en de oprechte samenwerking met elke klant.
Alles bij elkaar, hoog - de kwaliteit, de beste dienst, veiligheid het verschepen en de concurrerende prijs zijn onze eeuwige naleving.

 
 

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Amy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)