De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd

 

           Wij zijn een Professionele leverancier van het Ruwe Steroid Anabole het Hormoonpoeder van 99%, Pre gebeëindigde injectieoliën, Mondelinge oliën, SARMS en Peptides.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis Productenandrogene anabole steroïden

Testosteron Sustanon 250 Bodybuilding-het Witte Kristallijne Poeder van Hormoonsupplementen

Certificaat
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Uw verpakking is het beste! Als u niet het kunt doen kan niemand. U bent van nu af aan mijn unieke leverancier!

—— John van Australië

Ik heb de 5kg-Test E en 1kg Tren vandaag ontvangen. Een vrij snelle levering en een discrete verzendingsmethode. Dank voor uw heden bij Dank die dag geven.

—— Maximum van de V.S.

Verbazende baan! Dank u bro! Mijn cliënten zijn tevreden allen met uw steroïden en Sarms, zal ik houdend van u de hele tijd kopen.

—— Jason M van Canada

Het prachtige pakket en de grote dienst kregen mijn producten in 3 dagen in zulk een interessante methode….

—— Andy Sereika van Australië

Ik ben online Chatten Nu

Testosteron Sustanon 250 Bodybuilding-het Witte Kristallijne Poeder van Hormoonsupplementen

China Testosteron Sustanon 250 Bodybuilding-het Witte Kristallijne Poeder van Hormoonsupplementen leverancier
Testosteron Sustanon 250 Bodybuilding-het Witte Kristallijne Poeder van Hormoonsupplementen leverancier Testosteron Sustanon 250 Bodybuilding-het Witte Kristallijne Poeder van Hormoonsupplementen leverancier

Grote Afbeelding :  Testosteron Sustanon 250 Bodybuilding-het Witte Kristallijne Poeder van Hormoonsupplementen

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LSW
Certificering: SGS,BV,ISO,KOSHER
Modelnummer: Lsw-1101

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Foliezakken, Vermomd discreet pakket
Levertijd: Binnen 12hours na betaling
Betalingscondities: T/T, , MoneyGram, Bitcoin, Paypal
Levering vermogen: Massa in voorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
Naam van het product: Sustanon 250 Alias: Testosteronmengsel, Omnadren, testosteron 250, testosteron sustanon 250, gemengd testosteron, Omnadr
Karakter: Wit kristallijn poeder Gebruik: Deze esters maken Sustanon één van de lang-duurt steroid vandaag beschikbare samenstellingen. Het is
Optische omwenteling: +84°~+90° voordeel: Hoge Zuivere en lage kosten
Hoofdingrediënten: Testosteronpropionaat, Testosteron Phenylpropionate, Testosteron isocaproate, Testosteron Decanoate Zuiverheidstarief: 3:6: 6:10
Hoog licht:

anabolic androgen steroids

,

legal anabolic steroids

Testosteron Sustanon 250 Bodybuilding-het Witte Kristallijne Poeder van Hormoonsupplementen

 

Snelle Details:

 

Sustanon is een vrij populair anabool steroid product onder bodybuilders en atleten om de spierbouw doeleinden evenals andere redenen zoals andropause.

 

Productnaam: Sustanon 250
Alias: Testosteronmengsel, Omnadren, testosteron 250, testosteron sustanon 250, gemengd testosteron, Omnadren 250, Sustanone 250

Karakter: Wit kristallijn poeder.

Optische Omwenteling +84°~+90°

Zuiverheid: 99%+

Voordeel: Hoge Zuivere en lage kosten

Sustanon is gemengde steroïden.

Zuiverheid: 3:6: 6:10
Hoofdingrediënten: Testosteronpropionaat, Testosteron Phenylpropionate, Testosteron isocaproate, Testosteron Decanoate.
Opslag: Kamertemperatuur meer dan 20 Celsius-graad aan agglomeraat, of zo 30 Celsius-graad in een vloeistof.
Gebruik: Deze esters maken Sustanon één van de lang-duurt steroid vandaag beschikbare samenstellingen. Het is een ideale samenstelling voor het zetten op grootte en stijgende spiersterkte.

 

Beschrijving:

 

Sustanon 250 is een injecteerbaar die testosteronmengsel op basis van olie, door de internationale drug vaste Organon wordt ontwikkeld. Het bevat typisch vier verschillende testosteronesters: Testosteronpropionaat (30 mg); testosteron phenylpropionate (60 mg); testosteron isocaproate (60mg); en testosteron decanoate (100 mg), hoewel een lagere gedoseerde versie ook wordt veroorzaakt. Een intelligent „gebouwd“ testosteron, Sustanon wordt ontworpen om een snelle nog uitgebreide versie van testosteron te verstrekken. Het propionaat en phenylpropionate de esters in dit product worden snel gebruikt, bevrijdend van omloop binnen de eerste vier dagen. De resterende esters zijn veel langzamer te bevrijden, blijvend actief in het lichaam ongeveer twee drie weken (respectievelijk). Dit is een grote verbetering van standaardtestosteron zoals cypionate of enanthate, die een veel kortere duur van activiteit, en een veranderlijker bloedniveau verstrekken.

Zoals met alle testosteronproducten, is Sustanon sterke anabool met uitgesproken androgene activiteit. Het wordt het meest meestal gebruikt als het ophopen drug, die uitzonderlijke aanwinsten in sterkte en spiermassa verstrekken. Hoewel het in oestrogeen omzet, zoals de aard van testosteron is, dit wordt injecteerbaar genoteerd zoals zijnd lichtjes verdraaglijker dan cypionate of enanthate. Zoals verklaard door dit boek, zijn dergelijke observaties slechts kwesties van timing nochtans. Met Sustanon, langzamer bouwen de bloedniveaus van testosteron, zodat plaatsen de bijwerkingen niet binnen zoals snel. Voor de gelijke niveaus van het bloedhormoon nochtans, zal het testosteron eveneens ongeacht ester opsplitsen. Vele individuen kunnen eveneens het noodzakelijk vinden om een antiestrogen te gebruiken, waarbij een lage dosering van Nolvadex (tamoxifen citraat) of Proviron (mesterolone) aangewezen zou zijn. Ook correlerend met oestrogeen, zou het waterbehoud met Sustanon merkbaar moeten zijn. Dit is niet wenselijk wanneer de atleet om kijkt te handhaven een kwaliteit aan de lichaamsbouw kijkt, zodat is dit zeker geen ideedrug voor wedstrijdvoorbereiding.

Zijnd sterke androgen, kunnen wij de typische bijwerkingen verwachten. Dit omvat olieachtige huid, acnelichaam/de gezichtshaargroei en het voorbarige balding. De toevoeging van Proscar/Propecia zou dergelijke bijwerkingen moeten kunnen minimaliseren, aangezien het het testosteron de omzettingsproces tot van DHT (dihydrotestosterone) zal beperken. Sustanon zal ook natuurlijke testosteronproductie eerder snel onderdrukken. Het gebruik van HCG (Menselijke Chorionic Gonadotropin) en/of Clomid (clomiphene citraat) /Nolvadex (tamoxifen citraat) kan bij de conclusie van een cyclus noodzakelijk zijn om een hormonale neerstorting te vermijden. Herinner me niettemin, zal Sustanon actief in het lichaam voor tot een maand blijven nadat uw laatste injectie werd gegeven. Beginnend met u zal de therapie van de assistentdrug onmiddellijk nadat de steroïden zijn beëindigd niet zeer efficiënt zijn. In plaats daarvan, zou HCG of Clomid (clomiphene citraat) /Nolvadex twee of drie weken moeten worden vertraagd, tot u dichtbij het punt bent waar bloedandrogen de niveaus beduidend dalen.

Hoewel Sustanon in het lichaam ongeveer drie weken actief blijft, worden de injecties genomen minstens om de 10 dagen. Een efficiënte dosering strekt zich wekelijks van 250mg (één ampule) uit om de 10 dagen, aan 1000mg (vier ampules). Één of andere athletes do use meer extreme dosering van deze steroïden, maar dit zijn werkelijk geen geadviseerde praktijk. Wanneer de dosering boven 750-1000mg per week toeneemt, zullen de verhoogde bijwerkingen zonder twijfel belangrijker dan extra Voordelen zijn. Fundamenteel zult u een slecht rendement van uw investering ontvangen, die met Sustanon wezenlijk kan zijn. In plaats van onnodig het nemen van hopen, zullen de atleten geinteresseerd in snelle grootte en sterkte gewoonlijk aan toevoeging een andere samenstelling opteren. Met deze bedoeling vinden wij dat Sustanon-stapels uiterst goed met machtige orals Anadrol 50 (oxymetholone) en Dianabol (methandrostenolone). Anderzijds, kan Sustanon beter met trenbolone werken of Winstrol (stanozolol) als de atleet harder wilde handhaven, meer bepaald kijk aan zijn lichaamsbouw.

Sustanon 250 is waarschijnlijk het meest gezochte injecteerbare testosteron. Ik moet nochtans benadrukken dat dit niet toe te schrijven aan een ongebruikelijke kracht van deze testosteroncombinatie nochtans is (herinner me de esters slechts de versie van testosteron) uitvoeren, maar eenvoudig omdat een „stapel“ van vier verschillende esters een zeer goed verkopend punt is. In vele gevallen zult u a lot more voor uw geld met enanthate worden, zodat laat niet de buitensporige stapel u voor de gek houden. Sustanon is nochtans nog zeer overvloedig op de zwarte markt van de V.S., en niet blijft lang op de planken van de handelaar. In feite heeft de hoge vraag naar deze steroïden nieuwe rente in zijn vervaardiging, in het bijzonder door veterinaire bedrijven in Mexico bewogen. Dientengevolge, hebben wij nu twee nieuwe klonen die uit dit land komen. De eerste is Testonon 250 van Ttokkyo. Dit punt komt verpakt in 5 ml multi-dose flesjes, en verstrekt duidelijk veel meer steroïden per container dan single-dose ampules. Spoedig nadat wij begonnen om Testosterona IV RE op te merken van Loeffler. Dit bevat dezelfde steroïden maar in een l0ml-flesje, die het volume van het product van Ttokkyo verdubbelen. Vond ook onlangs kloon van Qualityvet in Costa Rica genoemd Testosterona 250 is, die ook in een l0ml-flesje is. Dit zijn de eerste multi-gedoseerde versies van deze steroïden ooit te ontwikkelen zich, en een economischere manier verstrekken om dit testosteronproduct in de meeste gevallen te gebruiken dan enige dosisampules.

Russische die Sustanon, onder vergunning door Infar wordt vervaardigd in India (voor de uitvoer naar Rusland) wordt nog gevonden in de V.S. met één of andere frequentie. Dit product komt verpakt in plastic stroken die vijf die ampules houden, op het gezicht met Witboeketiket wordt verzegeld. Elke ampule wordt verzegeld in een afzonderlijk compartiment en de verpakking wordt genoteerd om individuele ampule secties af te breken. Één standoutkenmerk is dat ampule de etiketten en de verpakking een grote groene afdruk „250“ onder het van letters voorzien dragen. Oude ampules, wat waarvan nog in omloop zouden kunnen zijn, een Witboeketiket hebben en met blauwe inkt worden gestempeld.

Sostenon wordt 250 die redi-jects door Organon in Mexico wordt vervaardigd ook nog gevonden, hoewel veel minder algemeen gezien de minder dure producten nu het komen van uit dit land. Het probleem is dat de prijs voor een Sostenon redi-ject ongeveer $7-8 in Mexico is, $10 op wat meer dure toeristengebieden, en in de Verenigde Staten zij voor zo hoog kunnen elk verkopen zoals $25. De nieuwe veterinaire klonen zijn nu veel goedkoper in vergelijking, en daarom populairder. Hoe dan ook, redi-jects worden nog verkocht, en kan worden vertrouwd wanneer gevonden. Elke één komt verpakt in een plastic die dienblad, met folie het behandelen wordt verzegeld.
Minder nog gemeenschappelijk maar gezien op de V.S. is de zwarte markt de Europese versies van Sustanon van landen zoals Italië, Portugal, en Engeland. Elk van deze ampèren worden genoteerd en hebben een Witboeketiket dat enigszins moeilijk is weg te pellen. De ampèren en de dozen zouden het partijnummer en gedateerd moeten hebben die afloop op het wordt de gestempeld. Durateston, het gebruik van merknaamorganon in Brazilië, en Polysteron van Venezuela wordt ook gezien in de V.S., en zou betrouwbaar moeten zijn koopt.

 

sustanon 250 Recepten:


Sustanon 250ml @ 400mg/ml
Het poeder 100g van het testosteronmengsel
Druivepitolie: 168ml
Benzyl Alcohol: 15ml

 

800ml @ 250mg/ml
Het poeder 200g van het testosteronmengsel (150ml)
2% BEDELAARS 16ml
20% BB 160ml
474ml GSO

 

Sustanon 250ml @ 400mg/ml
100grams poeder (75ml)
5mL BEDELAARS (2%)
50mL BB (20%)
120mL druivepitolie

 

Sustanon 500ml @ 250mg/ml
Het poeder 125g van het testosteronmengsel (93.75ml)
2% BEDELAARS 10ml
20% BB 100ml
296.25ml GSO

 

Sustanon 333ml @ 300mg/ml
100grams poeder (75ml)
5mL BEDELAARS (2%)
50mL BB (20%)
203mL druivepitolie

 

250ml @ 200 mg/ml
50grams poeder (37.5ml)
5mL BEDELAARS (2%)
50mL BB (20%)
157.5mL de olie van het druivenzaad

 

Testosteron pijnloze 160ml
50g enan test
25g testcyp
3.20 BEDELAARS
32.00 BB
27.6mL van Druivepitolie
40mL van Ethyloleaat
3.2mL van Guaiacol

Bevat:
test enan 300mg/mL
testcyp 150mg/mL

 

Professionele Vervaardiging: Wij zijn echt en legit wordt de farmaceutische fabrikant, alle producten geproduceerd in GMP de omstandigheden volgens Standaardverrichtingsprocedure (SOP), niet van kleine ondergrondse laboratoria of zwarte markten, zodat is de kwaliteit gewaarborgd.


Contactlisa: Whatsapp +86-18872220806 E-mail: bulkraws@chembj.com

 

 

QC/Technical Steun


De fabriek heeft volledig Q.A. & Q.C. System. Wij bezitten verscheidene reeksen van het analyseren van instrumenten met hoog rendement en hoge gevoeligheid, zoals HPLC, GC en UVspectrofotometer om de producten te analyseren en te controleren. Het bedrijf heeft de goedkeuring van SGS om als gecontroleerde leverancier ertoe gebracht te zijn.

Wij hebben ons in deze lijn vele jaren gespecialiseerd en de kwaliteit kan zeker worden gewaarborgd. Om het even welke testorde zal worden ingestemd met.

Van productie aan de fabriekstest aan de laboratoriumtest, zullen wij de producten zijn bij grote kwaliteit ervoor zorgen, zullen testen elke partijproducten voor 3 testend. Al productenzuiverheid is zuiver.


Concurrentievoordelen:
Rijke ervaring
Wij specialiseren ons in dit gebied vele jaren, onze farmaceutische die grondstoffen overzee worden uitgevoerd, naar Europa, Afrika, Azië, Amerika en ander land, en wij hebben zeer goed terugkoppelen van onze klanten, en Gevestigde lange vriendschappelijke relaties van samenwerking.
Grote kwaliteit, zuiverheid en gunstig.
De goede kwaliteit is één van ons geheim succes, welkome orde de steekproeven.
Veiligste en snelste levering
Wij hebben Adequate voorraad, en kunnen geschikt binnen 12 uren wanneer de betaling ontvang. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd.
Wij hebben speciale manier konden 100g aan 20tons-producten verschepen een tijd. Wij bieden smeltend poeder in de vloeibare dienst aan. En verscheep de vloeistof in speciale flessen.
De goede naverkoopdienst
Vertel de pakketupdate zo vlug mogelijk, en zal beste proberen oplossen toen de klant diverse problemen ontmoette!
Alles is voor klanten
Onze producten en diensten zullen zich op de grootste klantenvraag concentreren, houden wij het grootste enthousiasme en de oprechte samenwerking met elke klant.
Alles bij elkaar, hoog - de kwaliteit, de beste dienst, veiligheid het verschepen en de concurrerende prijs zijn onze eeuwige naleving.

 

 

 

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Amy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)