De Technologieco. van Wuhanlianshangwang, Ltd

 

           Wij zijn een Professionele leverancier van het Ruwe Steroid Anabole het Hormoonpoeder van 99%, Pre gebeëindigde injectieoliën, Mondelinge oliën, SARMS en Peptides.

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenPeptide Hormonen Bodybuilding

2mg/Flesje Efficiënte Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 CAS 863288-34-0

Certificaat
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Van goede kwaliteit androgene anabole steroïden voor verkoop
Uw verpakking is het beste! Als u niet het kunt doen kan niemand. U bent van nu af aan mijn unieke leverancier!

—— John van Australië

Ik heb de 5kg-Test E en 1kg Tren vandaag ontvangen. Een vrij snelle levering en een discrete verzendingsmethode. Dank voor uw heden bij Dank die dag geven.

—— Maximum van de V.S.

Verbazende baan! Dank u bro! Mijn cliënten zijn tevreden allen met uw steroïden en Sarms, zal ik houdend van u de hele tijd kopen.

—— Jason M van Canada

Het prachtige pakket en de grote dienst kregen mijn producten in 3 dagen in zulk een interessante methode….

—— Andy Sereika van Australië

Ik ben online Chatten Nu

2mg/Flesje Efficiënte Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 CAS 863288-34-0

China 2mg/Flesje Efficiënte Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 CAS 863288-34-0 leverancier
2mg/Flesje Efficiënte Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 CAS 863288-34-0 leverancier 2mg/Flesje Efficiënte Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 CAS 863288-34-0 leverancier

Grote Afbeelding :  2mg/Flesje Efficiënte Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 CAS 863288-34-0

Productdetails:

Plaats van herkomst: China
Merknaam: LSW
Certificering: GMP,ISO9001,KOSHER
Modelnummer: 863288-34-0

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: Negotiation
Verpakking Details: Discreet vermomd pakket of zonodig
Levertijd: Binnen 24 uren na betaling
Betalingscondities: T/T, , MoneyGram, Bitcoin
Levering vermogen: Massavoorraad
Contact
Gedetailleerde productomschrijving
druk uit: TNT, DHL, FEDEX, UPS, EMS, HKEMS, ENZ. CAS-Aantal: 863288-34-0
standaard: Binnenshuis Norm Verschijning: wit poeder
Zuiverheid: 99.6% Moleculaire Formule: C165H269N47O46
Hoog licht:

Human Growth Steroids

,

Human Growth Peptides

2mg/Flesje Efficiënte Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 CAS 863288-34-0

 

Beschrijving:

 

Eerst en vooral, betekent DAC „Complexe Drug eenvoudig Affiniteit,“ en ‚gaan de drugs met van DAC ‚meer pricier zijn. Bijvoorbeeld, als u uw favoriet peptide bedrijf‘ s internetsite bezoekt, zult u opmerken die daar cjc-1295 met, en een andere zonder DAC zijn. Logisch gezien, zult u zich vragen – wat zijn de verschillen? Het antwoord op deze vraag kan verwarrend zijn, maar liet me proberen om het zo eenvoudig mogelijk te verklaren.

 

Als u de beste klap voor uw bok wilt krijgen, gaat u waarschijnlijk de versie van ‚DAC‘ van cjc-1295 willen krijgen. De reden is dat u impulsen meer van GH (de groeihormoon) zult krijgen, en de halveringstijd is langer met deze versie van cjc-1295. Dit wordt gemaakt mogelijk door de DAC-toevoeging, die aan albumine zal binden die door het lichaam voor vele dagen doorgeeft, en het zal receptoren blijven zoeken om te binden aan. Anderzijds, als u meer injecties en kortere halveringstijd wilt, dan ga met ‚GEEN DAC‘. Nochtans, als u de beste geldwaarde wilt, gaan minder injecties, en meer impulsen van GH, dan met de versie van ‚DAC‘.

 

Specificaties:

 

Opeenvolging: Tyr-D-Ala-Asp-Ala-Ile-Phe-Thr-Gln-Ser-Tyr-Arg-Lys-Val-Leu-Ala-Gln-Leu-Ser-Ala-Arg-Lys-Leu-Leu-Gln-Asp-Ile-Leu-Ser-Arg-LysLys (Maleimidopropionyl) - NH2 (Complexe Drugaffiniteit)
Moleculaire formule: C165H269N47O46
Maalmassa: 3647.15
CAS-aantal: 863288-34-0
Eenheidsgrootte: 2mg/flesje

 

2D Structuur:

 

2mg/Flesje Efficiënte Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 CAS 863288-34-0

 

Geschiedenis en Achtergrond van cjc-1295:

 

Cjc-1295 worden ook gekend door de namen van Gewijzigde GRF 1-29, Mod. GRF 1-29, cjc-1295 zonder DAC (DAC-tribunes voor Complexe Drugaffiniteit) en ook door zijn chemische naam tetrasubstituted GRF (1-29). Deze verscheidenheid van namen maakt het voor de gemiddelde consument om of zelfs onderzoek moeilijk op deze samenstelling te selecteren. Aangezien sommige fabrikanten van elk van zijn namen een lijst maken en anderen van slechts één een lijst maken, wordt het ook zeer verwarrend. Nochtans, is er een reden voor deze grote verscheidenheid van namen.

 

Originele GRF (1-29) heeft een halveringstijd van ongeveer 30 minuten. De halveringstijd betekent de tijd waarbinnen de helft van het beheerde hormoon binnen het lichaam zal worden vernietigd. Deze korte halveringstijd is toe te schrijven aan het feit dat de samenstelling hoogst onstabiel is en spoedig opsplitst. Om zijn stabiliteit te verhogen en het te maken langer duren, werd het gewijzigd door 4 aminozuren in zijn structuur toe te voegen. Dit gaf het naam Gewijzigde GRF (1-29) of Mod. GRF 1-29. Het werd oorspronkelijk uitgevonden door DatBtrue. Het gedeelte van de molecule die eigenlijk de afscheiding bevordert van het de groeihormoon wordt gevonden in de ketting van 29 aminozuren, zodat wordt het genoemd GRF (1-29). Dit chemisch product veroorzaakt ook langzaam-golfslaap.

 

Nochtans, zowel vereisten originele GRF (1-29) en Mod. GRF 1-29 frequente dosering. Zo werd een nieuwe geroepen samenstelling cjc-1295 gecreeerd die veel stabieler was. Deze samenstelling werd gemaakt door Lysine toe te voegen – die non-peptide is, en Complexe Drugaffiniteit of DAC ook genoemd. Aangezien origineel Mod. GRF 1-29 geen DAC bevat, wordt het genoemd als cjc-1295 zonder DAC. Nochtans, zijn daadwerkelijke cjc-1295 niet alleen moeilijk, maar ook zeer duur te produceren. Vandaar dat wordt het niet uitgebreid geproduceerd of gebruikt. Mod. GRF 1-29 is veel gemakkelijker en goedkoper aan opbrengst.

 

Toepassingen van cjc-1295:

 

De gevolgen van cjc-1295 kunnen uitgebreid zijn als wij analyse elk mogelijk effect dat door hogere niveaus van HGH in het lichaam wordt gebracht. Het primaire voordeel van hogere niveaus van HGH kan verhogingen van de insuline-Gelijkaardige Groei factor-1 (igf-1) zijn. Igf-1 beïnvloedt bijna elke cel in het menselijke lichaam van been en spier, longen, huid en zelfs het centrale zenuwstelsel. HGH en igf-1 zijn essentiële componenten in de verordening en de bevordering van het helen en terugwinning evenals in de verordening van het metabolisme.

 

Cjc-1295 kunnen voor om het even welk doel van prestatiesverhoging worden gebruikt, hoewel het vette verlies of recomping kan zijn waar het het meest duidelijk uitkomt. Voor de atleet die buiten het seizoen aan pak op meer grootte kijken, zijn cjc-1295 geen zeer goede keus, minstens niet wanneer alleen gebruikt. Hoewel het anabole activiteit zal bevorderen, zal algemene anabolism het bevordert niet significant dat alles zijn. Nochtans, wanneer gecombineerd met andere prestaties die drugs verbeteren, kan het individu vinden hij meer uit hen toe te schrijven aan de verhoging van HGH en niveaus igf-1 krijgt. Hij zou ook moeten vinden dat wegens een sterker metabolisme hij magerder kan blijven wanneer ophopend dan hij kan anders hebben. Dit is geen vergunning als een varken te eten; u kunt vet nog bereiken wanneer het gebruiken van cjc-1295 maar u zou moeten een gemakkelijkere tijd hebben die vette aanwinst controleren wanneer peptide in spel is. U kunt met meer dan kunnen weggaan u anders, maar hoeveel genetisch afhankelijk zal zijn.

 

Voor scherpe doeleinden, wegens het zeer betere metabolisme, zou het individu vet verlies moeten vinden om worden versneld en krachtiger. Hij zou helen en terugwinning vergroot ook moeten vinden, die tijdens een scherpe fase enorm belangrijk is aangezien het knipsel terugwinning kan vertragen toe te schrijven aan de noodzakelijke caloriebeperking. Opnieuw, zouden andere medicijnen die tijdens het scherpe proces worden gebruikt in termen van hun algemene gevolgen moeten worden vergroot wanneer cjc-1295 in spel zijn.

 

Terwijl de directe prestatiesverhoging vaak het onderwerp van belang is, is het de verhoging in levenskwaliteit die misschien het meest gunstige (algemene) effect van cjc-1295 is. De betere terugwinning, de anti-veroudert gevolgen van opgeheven niveaus van HGH, beter het kijken en gezondere huid en betere beensterkte, elk van deze lenen aan positieve attributen in het medische plaatsen of wat als Therapie (HRT) van de Hormoonvervanging wordt bedoeld. De directe HGH-behandeling zal een sterker en meer uitgesproken resultaat opleveren, maar dit is een goede optie voor de gebruiker die op lange termijn enigszins natuurlijkere middelen van HGH-verhoging zoeken. De gebruikers van cjc-1295 zouden ook moeten vinden hun immuunsysteem sterker is en die slaap in termen van diep slaaponderhoud beter is.

 

DAC OF GEEN DAC:

 

Eerst en vooral, betekent DAC „Complexe Drug eenvoudig Affiniteit,“ en ‚gaan de drugs met van DAC ‚meer pricier zijn. Bijvoorbeeld, als u uw favoriet peptide bedrijf‘ s internetsite bezoekt, zult u opmerken die daar cjc-1295 met, en een andere zonder DAC zijn. Logisch gezien, zult u zich vragen – wat zijn de verschillen? Het antwoord op deze vraag kan verwarrend zijn, maar liet me proberen om het zo eenvoudig mogelijk te verklaren.

 

Als u de beste klap voor uw bok wilt krijgen, gaat u waarschijnlijk de versie van ‚DAC‘ van cjc-1295 willen krijgen. De reden is dat u impulsen meer van GH (de groeihormoon) zult krijgen, en de halveringstijd is langer met deze versie van cjc-1295. Dit wordt gemaakt mogelijk door de DAC-toevoeging, die aan albumine zal binden die door het lichaam voor vele dagen doorgeeft, en het zal receptoren blijven zoeken om te binden aan. Anderzijds, als u meer injecties en kortere halveringstijd wilt, dan ga met ‚GEEN DAC‘. Nochtans, als u de beste geldwaarde wilt, gaan minder injecties, en meer impulsen van GH, dan met de versie van ‚DAC‘.

 

Bijwerkingen:

 

Het waterbehoud, het tintelen, de verdoofdheid en de verminderde insuline kunnen met gebruik van CJC 1295 worden geassocieerd. Ook genoteerd worden de vermoeidheid, het voelen van lethargie, de hoofdstormloop of de euforie, het jeuken. De positieve bijwerkingen kunnen verhoogde magere lichaamsmassa, verhoogde eiwitsynthese, sneller terugkrijgen, verminderd lichaamsvet, bevordering met beendichtheid, en cellulaire stimulatie voor interne organen en huidcellen zijn.

 

Dosis:

 

CJC 1295 wordt typisch in flesjes verstrekt die 2 bevatten of 5 mg van lyophylized poeder, hoewel het bedrag kan variëren. De inhoud zou moeten worden opnieuw samengesteld door een geschikte hoeveelheid steriel of bacteriostatisch water toe te voegen. Als bijvoorbeeld 2 ml wordt gekozen en het doseren van het flesje 2 mg is, heeft de resulterende oplossing dan een concentratie van 1 mg/ml, of 1000 mcg/mL.


In tijd van het doseren, wordt een insulinespuit gebruikt om dan het gewenste bedrag te trekken en in te spuiten. In het bovengenoemde voorbeeld, zou een 1000 mcgdosis een volume van 1 ml vereisen, of „100 IU“ zoals duidelijk op een insulinespuit.

 

De injectie kan volgens persoonlijke voorkeur onderhuids, intramusculair, of intraveneus zijn. Indien gewenst, peptide kunnen de oplossingen van andere flesjes, zoals een flesje van een GHRP-product, ook in dezelfde spuit worden getrokken, als er ruimte is. Dit vermindert het totale aantal vereiste injecties.

 

Wanneer het adviseren van CJC 1295, adviseer ik doorgaans een dosering tegelijkertijd van mcg 1000, tweemaal per week.

 

2mg/Flesje Efficiënte Peptide Hormonen Bodybuilding cjc-1295 CAS 863288-34-0

 

Concurrentievoordeel:

1. Rijke ervaring.
Zich jarenlang heeft gespecialiseerd in dit gebied, hebben wij rijke ervaring en wijdverspreid verkoopnetwerk rond het woord. Onze steroïden en hormonen zijn uitgevoerd overzee, als Europa, Afrika, Azië, Amerika en andere landen. Wij worden niet gekregen goed terugkoppelen van onze gast, maar ook gevestigde lange zakelijke relatie met hen.

2. Grote kwaliteit en hoge zuiverheid.
De goede kwaliteit is één geheim voor ons succes. Elk van onze producten geniet van hoge zuiverheid. Aldus, kan het de behoefte van onze cliënt ervoor zorgen. Welkom orde de steekproeven, MOQ enkel 10 gram.

3. Veiligste en snelste levering.
Wij hebben massavoorraad, zodat wij de levering die binnen 24hours kunnen schikken eens de betaling ontvangen. Het volgen aantal snel na verzending worden geïnformeerd. Wij hebben onze eigen manier van verpakking die 0,01 kilo's aan 50 kilo'sproducten kon verschepen een tijd.

4. De goede naverkoopdienst.
24/7 is beschikbaar. Wij zullen u de pakket bijgewerkte informatie ZO VLUG MOGELIJK vertellen. En probeer ons beste om diverse ontmoete problemenklanten op te lossen!

5. Het ervarings winkelen
Naast ruwe steroid poeder en vloeistof, bieden wij hormoonoplossing en formule aan. Wij kunnen u onderwijzen hoe te om hormoonoplossing op de plaats te maken. Om het even welk bezoek aan ons laboratorium wordt ingestemd met.

 

Hoog - kwaliteit, concurrerende prijs
OEM/ODM beschikbaar
Als u in dit product geinteresseerd bent, pls gevoel vrij om me te contacteren, en ik zal u in de spoedigst tijd antwoorden.

 

Als u in onze producten geinteresseerd bent, of als u om het even welke vragen hebt, gelieve te voelen vrij om me te contacteren, zal ik u antwoorden in spoedigst tijd.

 

Contactpersoon Debbie Yu
E-mail css0202@yuanchengtech.com
Skype debbieyuyalan
Whatsapp +8618872220738

Contactgegevens
Wuhan Lianshangwang Technology Co.,LTD

Contactpersoon: Amy

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)